På flygplatsen

Om en timme Lyfter vi :)


imorn fer ma

imorgon kl 14.10 går flyget :D 
som jag längtat efter att få åka utomlands alltsååååå :)
har snart packat färdigt och vill bara att klockan ska bli mer så jag kan gå och lägga mig snart :p
finns internet på hotellet så håll utkik på bloggään :')

här kommer lite bilder från förra året när jag var i alanya !



kommer aldrig nånsin ha lika kul som jag hade förra året dock! <3
 

tomorrow


Hemma

Vart en snabb visit på krogen, var nykter så var inte speciellt kul. Hade säkert haft fett kul om jag var fulliis!
Men fick iaf hänga med wictoria och isabelle lite och det var länge sen nue ju! Vi ska ta en fet utgång när jag kmr hem från turkland igen!

Och påvägen hem sjöng jag och sandra ihjäl oss i bilen typ haha <3


Utgång

Tror det eller ej men idag ska jag på krogen!!! Är fan pepp :)


Long time no see

Nu vare länge sen mina vänner!!


heey, det är jag som är panda da panda

Idag ska det tvättas och städas och packas :D


mysis

Cliff hare bra han!!

(ser ut som jag har gigantiska boobs, vilket jag inte har så det ser bara ut så!!) haha


jaaaaaag

Skaaaaa tilll turkiet på fredag :DDD
Mamma ringde idag när jag var på stan och sa "vi åker till turkiet på fredag" vart så jävla glad alltsåååååå :) lite skönt det kmr bli!


Gjort stan

Hellllooo

Precis kommit hem från stan, var trevligt och få hänga lite med mimsan :D
Fick med mig en liten plutt hem också så nu ligger vi och tittar på prison break!
Bloggar mer sen har en sak att berätta:D


Tisdag

Sitter ute på morgonciggen och morgonkaffet för tillfället, ska snart hoppa in i duschen sen blire stan med mimmi!!


Mjao

Idag har jag vart med sandra, det var ju som ett tag sen känns det som, då det bara var vi så det var kul :) jag åt middag där sen gick vi till linda och fick ögonbrynen plockade och sandra färgade dom också :)
Nu är jag hemma i sängen igen! Tittar på prison break och äter peanutbutter and jelly mackor nivet? Såna som dom alltid äter på film hehe såå gottt :)

Hoppas på att somna i tid inatt för imorn ska jag på stan med mimsan! Pussar


Söndag

Haft en hyffsad helg, fredags vart det fest hos jacke sen igår så var jag mange marcus och william hemma hos min pappa och chillade bara typ, trevligt :)

Ikväll har jag slappat hela kvällen och bakat kladdkaka och nu äre prison break maraton igen, har två små sovandes krabater i min säng också!
Cliffen är hemma igen, så mysigt!


Torsdag

Myser i sängen, tittar på prison break, har typ sett en säsong nu på 2 dagar, inne på andra nu! Det är så spännande så jag får ont i mageeen!!
Vill sova snart för jag längtar så mkt tills imorn :) vid 4 åker jag till kläppe och äter middag hos nikita! Sen vidare till jacke och där blir det fest! Taggad





Nya skor har jag å!


onsdag

Kom på en sak, vad hände med krogråttan timna?! Haha är fan aldriiig på krogen längre, förut vare onsdag fredag lördag typ :p kan dock också bero på att jag inte har nå pengar men. Antar att jag lessnat lite!
Och på fredag blir det hemma fest, fira jacke och kita :D



Stan

Idag har jag gjort stan med momma :) fick ett par jeans och ett busskort med cash ;) tack mommi ;*
Sen hade mamma köpt nåt åt mig också, hoppas på smink!!! Ska bara plocka i och ur diskmaskinen först så jag förtjänar det haha.
Ikväll får jag se vad jag hittar på! Puss


hjärta

Hejhej.
Mitt lilla sällskap har lämnat mig för ett tag sen så nu var man ensam igen! Ligger och kikar på prison break, ska försöka sova om nån timme för imorn ska jag nog till stan med mpmma :)
Hörshejpuss


Tisdag

Hallöj

Jag lgger i sängen som vanligt, har sjukt ont i ryggen för ligga här är det enda jag gör. Förövrigt är prison break rätt bra :) ikväll lär jag väl inte göra nåt annat än vad jag gör nu.

Juste jag var till min morbror och hans tjej en sväng idag också och hälsade på deras nya vovve :)


Oh my

Blir rädd för mig själv, jag kan inte sluta äta!!!!!!!!!!!!! Vafan hjälp mä


Nördar

Prison break, har precis laddat ner första säsongen och har 4 till att ladda ner, så förbereder mig för att gå i ide typ. I 2 veckor ungefär så lång tid dt kmr ta ;)

Och han är ju sååååå snygg michael i serien alltsaa, jag dör!


Middag

Lagade middag för en gångs skull, men fick äta själv för ingen kom.. Haha


Måndg

Har typ nyss vaknat, och nu ligger jag och tittar på animal planet :) idag vet jag inte vad jag ska göra alls, borde ju ta en promenad men jag orkar inteeee.. Kanske ska söka lite jobb också..
Jaja här får ni lite bilder från helgen :)


solsolsol

Var ner på campingen en sväng förut och badade med fredde krille och noppe :) älskar detta väder! Och nu har jag precis lämnat tillbaka lillsnuttan! Ikväll blire förmodligen vin och båt på storsjön! :')


Cliff ska bli pappa igeen

Förhoppningsvis!
Har två hundar hos mig idag :) cliff har parats! Dom har försökt hela dagen, i början var det lite svårt för cliffen nådde inte riktigt upp ;p men efter ett tag tror jag dom kom på hur dom skulle göra, så tror dom satt fast en gång idag på dagen och nu typ nyss gjorde dom det igen, så nu ligger vi alla och myser :) älskar fan hundar mest av allt, skulle lätt vilja ha en till liten vovve :)


Here we go again

Kan inte fucking soovaaaa.. Så segt..
Ikväll har jag iaf vart ute ett tag sen haft det mysigt hemma :) imorn vet jag inte vad jag ska göra, dt vart ju inte så att jag åkte till stan idag så kanske man kan pallra sig iväg dit imorn ist :) inte för att jag har nåt där att göra men skönt att göra nåt iaf!

Hoppas ni sover gottt dååå tillskillnad från vissa andra...


Too late

Det är varmt ute men ingen sol :( ska ta och hoppa in i duschen nu sen åka till stan och möta upp sandra!


Dark

Kan inte sova, hostar för mkt och är på tok för röksugen!!! Mah, detta liv...


Måndag

Ligger och kikar på the hunger games all by my self, lillebrorsan ville inte se på film med mig :(
Men ska inte klaga för har faktiskt haft mysigt sällskap flera dagar nu! Imåra ska jag till momma för att hänga lite tvätt med henne, om jag orkar vill säga men känns som jag inte har nåt val heh. Pusss


Spyless

Halloo

Mamma kom in och gapskrek på mitt rum nyss för jag tydligen hade hennes linne som hon skulle ha och det var skitigt så fick en jävla massa skäll och nu hållee jag på att kissa på mig men måste vänta tills mamma åkt på jobbet för vill inte träffa na igen... Får se om man kan somna om sen

Puss


I see you

Har precis gjort amerikanska pannkakor.. Åt fan 5 st haha' så har jag lite matkoma!

Och helvete va supsugen jag är!!!! Ge mig pengar

är så less på att bara va hemmaaa


dag? Donno

John blund glömmer fan alltid bort mig den dumma jäveln!!! Imorn ska jag fråga pappa om jag emma och nadia kan låna en bil sen tänkte vi typ dra nånstans bort från ösd en natt eller så, hoppas det blir av för det finns ingenting jag vill mer just nu..


Crazy shit

Var ute och rökte nyss typ, hörde ett skott, halv 2 på natten i lit?! Då äre fan nåt fel.. Vart svinrädd, ringde min lillebror och frågade om dom också hade hört det, då sa han att det var en neger som hade skjutit mot polisen vid busshållsplatsen nedanför där vi bor, så jag låste alla jävlar dörrar, la mig i sängen under täcket och skakade som fläsk, sen efter en kvart kanske, så knackar det på dörren, då trodde jag att jag helt ärligt skulle skita på mig, och jag låg kvar i sängen, sen knackade det på min ruta , AAAAH, gick och kollade bakom gardinen, så var det min äckliga lillebror, så gick och öppnade dörren. . Då sa han att dom hade gjort en bomb typ och smällt den, sen lurade dom mig eftersom jag hade hört ett skott så då passade väl dom jävlarna på att luras... Fyy,inte okej!!


Söndag

Kikar på film med andra halvan! & Imorn tror jag jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen faktisen!


Lördag

Igår var jag faktiskt på hemma fest för första gången på typ hur länge som helst! Och hade faktiskt skojjjj :) Ska egentligen till stan ikvälll med men är helt slut typ så får se hur det blir med den saken! Sitter hos sandra nu iaf och tittar på sommarkrysset ;p


Thank god it's friday

Halloo, har vart i stan en sväng med nadia och sandra idag, nu ska jag måla!!! Sen blire middag med naddisochsandris kl halv 5!!! sedan får jag la se!


update

Det åskar ju förfan!! Ne nu blev jag rädd, ska man stänga av datorn typ? Hjälp


Lyssnar på regnet

Regnregnregn, smattrar som bara den här ute.. Har cliff sovandes på min mage och jag åt nyss godaste kakan ever :) Och tittar på super natural också, har tittat 5 säsonger på 1 vecka typ haha!


Onsdag? Tror jag

Snart ska jag typ, duscha eller nåt.. Sen kanske jag ska till danielle och äta osv med brudarna! Måste iofs måla men orkar inte xD


Yran är över

Och den sög.. Känns inte ens som det vart yran.. Nåja, nu ligger jag bara i sängen, gjort sen i söndags, mår piss och orkar inte göra nåt! Life sucks sometimes


RSS 2.0