Söndag

Jisses har haft en fullspäckad helg, med massa fylla haha! I fredas hade jag karatefylla och skämde ut mig en aning för mkt.. Igår hade jag väl en rätt bra fylla och tror jag inte gjorde bort mig allt för mkt haha!


nänänä

kom på en sak! Har jag lagt ut någe bilder sen jag va utomlands?! Don't fucking think so!

Eftersom jag mobilbloggar så kommer bilderna inte vara i nån ordning hoppas det är ok!


Sängen

la mig precis, har ätit så mkt kvällsfika så har värsta matkoman.. Så jävla typiskt mig och fan inte kunna äta med måtta, ska alltid äta tills jag typ spyr.. Men mat är ju gott alltsååå.

Imorn ska jag upp tidigt och åka till stan, ska gå på stan med emma sen på körskolan med danielle! På kvällen har jag ingen aning om vad jag ska gööra, kanske tar mig en sup i lit?! Eller så blire stan men det känns så lame, samma sak hela tiden. Dock måste jag ha min plånbok som jag glömde i en kompis bil förra helgen, så måste ju ha den ( eller egentligen inte för har inte ett enda öre där i) får se om han ska ut då får han ta med den! Godnatt på er


Perfektion

Drömmen


Onsdag

Ikväll har jag jobbat på gårn sen har jag tittat på soa , lipat till det, sen tittat på ensam mamma söker, skrattat och skämts till det och till sist tittat på svenska hollywood fruar cch dampat sönder till fucking gunilla persson som är heeeelt vrickad!!! Vilken psykiskt störd människa det ääär alltså, helt sjukt är så upprörd hah, på riktigt! Och stackars baarn!? Socialen borde ju ta ungen ifrån henne alltså, nä jag orkar inte hon är ju helt sopslut förfan...

Nu ska jag sova, imorn kanske det blir körskolan en sväng jag får se :) godnattis


Tisdag

Goddag!

Idag klev jag upp halv 7 för jag skulle på körskolan på riskettan kl 8 med danni, mördar tiden! Sen gick vi på stan med emma, sedan hem till lit, dågick jag till momma och fikade världens godaste frallor, sen hem och sov. Vaknade precis och ska väl snart laga nån mat!

Pöss


måndag

tjenixen!

Ligger i soffan för tillfället och halsover typ haha. Momms ringde nyss hon skulle komma förbi snart så det är bara till att kliva upp och börja städa -.- men det måste ju göras idag ändå ..


Söndag

Blev en bra utgång igår!! :)
Idag är jag sliten och ligger bara i soffan, tittar på föräldrafällan faktiskt haha!


Fredag

Hade siktat in mig på utgång men blev jobb ist!!! Så nu är man hemma halv 12 en fredag kväll... Ska sova nu så jag slipper få ångest haha.
Hoppas ni helgalkisar har kul ikvälll, pyss


Utan dina andetag

Tänkte på det, hur i helvetee skulle jag klara mig utan sandra? Alltså på riktigt det skulle aldrig gå, hon är fan min andra halva (bättre halva). Det är helt sjukt hur man kan vara så nära varandra, vi är så jävla lika men ändå så olika. Min allraste bästa vän :) love u hihihoho såhär seriös kan man ju inte va, nåväl... Godnatt på er allesammans



Kläder efter väder när man ska följa med som röksällis haha!


Tar farväl

Av sandra som åker till turkiet imorn, kmr saknaaaaa!!


Stan

Varit i stan hela dagen! Hade första körlektionen, gick fan sådär må jg säga haha!! Sen gick jag och danielle och fikade med emma, sen strosade vi runt! Nu är jag hemma och käkar middag och snart kmr sandra!


Såhär ser tattoon ut

Det är cliffs tassavtryck, eftersom han betyder the world för mg så klart han skulle få sitt på kroppen min!


nytt

har äntligen en ny header, tack saaaaandris! 
                  
 
 
 

Tattoo

Då har man tatuerat sig igen då :)
gick suveränt! Har ingen bra bild på resultatet än men kommer upp så snart som möjligt!!!!


TisdAg

Idg har jag varit på pappas jobb, och hos veterinären med cliffan, inte det roligaste för en mamma som mig men det gick bra! Han har vart jätte groggy efter det och bara sovit men nu början han piggna till :)


höstforum

nu har vi bokat stuga till forum i november, kommer bli svinigt jävla roligt.
ska åka med 8 av fan dom bästa brudarna jag vet! kommer bli grymt! :)

från förra forum
 







HOLA

idag har jag vart med sandra hejle dagen.
Vi åkte till stan runt ett, för att gå till doktorn men doktorjäveln kom inte ens, haha han var fan försvunnen, ingen visste vart han var så vi fick sitta där en timme i onödan sen gå...sen skulle vi till umo och där var receptionjäveln stängd å. sen var vi till sandras moster och fikade födelsedags fika, god tårta som bara fan i helvete!! sen hem och ha matkoma i nån timme och nu har sandra precis duschat så nu ska vi ner på gårn en sväng och hänga lite :)
HÖRS HEJ



Måndag

Håller på att äta frulle!! Sen ska jg till stan med sandra, följa med henne till doktorn, hälsa på hennes moster osv. Ha en bra dag! Puss


Myser

Har lite söndags mys nu och tittar på "the lucky one" har längtat efter deeen :)


hejis

har varit och kollat på fotboll nere på campingen idag och nu chillar vi bara i sängen, vete tusan vad man ske hitt på! Film osv kanske.. Synd bara att man sett allla filmer i världen -.-


Söndag

Vaknade nyss, har vart ut med hunden liten sväng och nu ligger jag i sängen igen, sviin hungrig men har ett tröttmössa brevid mig som fortfarande sover.. Menmen han ska väl vakna snart hoppas jag!! Ha en bra söndag!


Pics

Från igår


Lördag

Bakis och jävlig..
Sandra gick nyss hon kom hit och gjorde amerikanska pannkakor, neger va gott det va!! Ligger i sängen nu och dör, ska fortsätta med det hela dagen lång. Tack och hej


Fredag

Helloo
Sitter just nu ute på altanen med en kopp kaffe och en cigg härlig fredag morgon jajjamensan! Idag ska det typ städas och grejjas på, kanske packa upp väskan sen turkiet? Heh..

Har ingenting bestämt ikväll heller, får helt enkelt se vad som händer :)




En död groda


Breaking news

Ligger i soffan och kikar på breaking news med mamsen, har varit ett tag med fredrik ikvällis :) kikade på fridas nya vovve också, så söt :)


Sons of anarchy

Gick hyffsat och inventera ändå! Trött va man ju iaf, när vi kom hem sov vi till typ halv två och nu tittar jag på SOA :D äntligen har säsong 5 börjaat!!! Som jag ffucking längtat


Men dra åt helvete

Att kliva upp kl 4 på morgonen gör jag fan aldrig om igen fyfan va jobbigt! Ska vara i stan 5 för ska inventera på ÖB med sandra och sandra, så det är inte direkt det roligaste jag kliver upp till heller men... Jg behöver pengar haha!


godnatt

Kom hem från sandra nyss typ, vi tittade på film och fikade osv :) mys! Nu ska jag sovaa!! Ska bli så jävla skönt haha. Imorn ska jag och danni på körskolan och arbetsförmdelingen och lite sånt! Uträtta lite ärenden ni vet. Ska försöka ta tag i livet..


Tröttansikte

Längesen jag klev upp såhär jävla tidigt, var uppe kvart i 7! Skulle till tandläkaren, hål hade jag också.. Nu sitter jag på busstorget och väntar på bussen, när jag kmr hem ska jag mysa ner mig i sängen igen!! Puss


Ojoj

Nu vare länge sen. Sorryborry, ligger i sängen nu och tittar prison break, har årecis ätit frukost :) om en timme typ så ska jag till nadia på gofika!! Jävla bra.

Har haft en jävligt bra helg också för den delen!! Tack för den :)


Hemmmaaa

Äntligen hemma!! Bloggar mer sen ikv
Eller imorn beroende på vad jag ska göra ikv, mår typ inte så bra så får se!

Pyss


RSS 2.0