!!!!

Ska blogga om justin bieber och min sthlms resa nån dag i veckan!!!

just nu ligger jag och myser med cliffen som är lite sjuk så han är inte så glad, gör ont i en mammas hjärta ..


Heeeej

Ingen blogning har det blivit! Har haft fullt upp med och vart full och sjuk.. Och ännu är det inte slut på det, för imorn åker jag till sthlm och ska se mitt allt, JUSTIN BIEBER!!! Sen har jag massa annat in planerat :)) Denna månaden kan bli den bästa i mitt liv :)))


onsdag

när jag kom hem från jobbet tog jag mig en liten tuppluris på 2 timmar :d   nu sitter jag bara och väntar på att naddis ska komma hem så vi kan gå och handla till forum, sen ska vi laga maten så den är klar och ha i matlådor ;) lika bra!  också ska jag på middag hos momma också,  klagade förut på att jag inte fick nån påskmat den här påsken så vi skulle tydligen få det idag haha ;p
 
 
 
håller på att packar, och jag tror nån inte vill bli lämnad hemma! ;)


tisdag,

heeej!
 
 
nu har jag skrivit klart mitt CV och skickat iväg det till min handledare på miroi, äntligen slipper jag allt tjat ;p men då kmr det väl annat och tjata om iofs...    jävla arbetsförmedlingen alltså. skit grejer
 
Ikväll har jag varit på gårn en sväng, sen var jag ute och gick med nadia, och nu är det läggdags..
 
 
nattinatt ;*
 
 
 
 

haha söta små tjejer!!   ♥

pw

såhär såg min pw ut med nadia danielle och emma,

Tillslut såg jag dom inte längre,helvete vilken kondis man har vaa!!


Just give me a reason

Idag var jag med pappa och åkte lite bil, sen gick jag på ica och satt i fikarummet med naddis en sväng och nu har mamma städat mitt rum medans jag legat i sängen och kollat på haha, såft! Och snart äre nog middag hoppas jag för magen börjar kurra litttee!




Söndag

Igår var jag bara hemma! Kollade på gamgster squad men somnade ifrån den, somnade 11 och vaknade nu typ, så skönt vare :) Nu håller jag på att äta frukost sen får jag se vad som händish!


Ask.fm?

gjorde ett acc på ask.fm? Vet inte riktigt hur det går till men haha? Man kan ställa frågor till mig iaf, så skulle ni vilja det så kan ni gå in på den här länken!

http://ask.fm/Timnaolszon


Torsdag

idag blir det sköj på jobbet! Samdra ska nämligen med, idag och imorn, ska visa henne hur man gör för ska ha ledigt två dagar och då ska hon jobba åt mig. :)))


Med fader

Hänger med pappa, alltid lika kul! vi har suttit och solat på bryggan, blåst bubblor, och snart ska vi fika på fiket i lit, mumma.


Typiskt

Jävöigt knepigt att jag kan somna var som helst när som helst, förutom i sängen på kvällen tydligen?! Jävligt typiskt.. Så ligger jag bara och tänker på att klockan tickar så får jag ångest också går det ännu sämre att somna. Sen så har jag ju seriöst ett mobiladdiction som heter duga!!
Och till sist så har jag en jävligt jobbig förkylning också, ögonen bara rinner och jag nyser stup i kvarten, och ibland får jag inte ut nån nys alls och då känns det som att ögonen sprängs typ? knepigt, såhär paj blir dom iaf-.-





tidsfördriv

sitter och tar kort på mig själv ,haha. .  fördriver tiden tills jag ska till nadia, dom har utförsälning av massa kläder där ikv, 20 kr plagget, och där brukar man hitta grejer ska jag lova!   så det ska bli sköj :) 

 
 
 
 
charmig va? 

Tisdag

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och nu ligger jag i sängen igen, måste alltid ha minst 5 minuter då jag kan lägga mig i sängen igen och mysa lite extra, nu är jag helt klar också så jag kan ligga här tills jag ska gå, underbar känsla haha:)


:)

Håller på och gå igenom massa kläder från vinden, Haha hittar massa roligt, tex en tröja som jag gjorde när jag var liten där det står timna, söt haha :)




Söndaag

Igår var jag en sväng till åre och kollade på joi! Var helt okej, jävligt kallt men som tur va hade hittat en parkering typ i backen så vi kunde sitta där och kolla! :) sen åkte vi tillbaka till stan och åkte bil där, skjutsade lite folk osv :)

Nu ska jag nog städa rummet... Sen va med sandris


Saturday

Igår blev det lite utgång med rebecka! Så idag är jag inte på topp faktiskt, haha.. Måste dock börja fixa mig snart typ för ska åka till åre om ett tag:) det är ju nå grejs där så kmr säkert va mkt folk!

Lite bilder från igår


Äntligen fredag igen!

Godmorgon!!

Är så jävla less på att kliva upp den här tiden nu så fyy! Försov mig lite också så nu fick jag stressa och sånt gillar inte jag.. ha en bra dag iaf :*



torsdag

idag var jag med pappsen, vi åkte runt i stan lite, hälsade på lite kompisar till han, sen åkte vi till lit och fikade på cafét, mys :)

sitter och lyssnar på massa musik nu, och ska snart börja laga mat, sen gå ner på gårn och jobba! :) 
 
 
 

marijuaaanaaa

haha så skön låt! 
 
 

Mardröm inatt

Vaknade i panik inatt, jag trodde jag hade mosat cliff och att han va död. Så när jag tittade under täcket så såg det ut som han va död!!! han låghelt stel så skakade jag honom så skrek jag på han men han vaknade inte till först, han sov nog rätt djupt. Haha tillslut klev han upp och la sig vid mitt huvud. Han undrade nog vad jag höll på med! Men fyfan va hemskt det var!!!


Haha såhär låg han ju typ,


tisdag

ikväll blev det jobb på gårn! Alltid lika roligt:) Nu sitter jag och äter banankaka och pluggar, helvetes jävlar va tråkigt det är. . Vill bara sova, men har massor att göra känns det som..


Back to reality

Men fy va jobbigt det är och stiga upp såhär tidigt, det borde helt seriöst vara förbjudet!!

Nåja... Nu ska jag klä på mig, hörshej <3


slut på påsken!

Har haft en förjääävla bra helg alltså! Igår kände jag bara att jag är fan lycklig!! Men kmr säkert ändra min åsikt om det imorn när det är vanlig vardag igen haha!

Åt pizza idag, som jag längtat efter det! Sen skrev mamma sms att hon hade bakat en sjuukt god banankaka så vart ett bra avslut på påsken ;)


RSS 2.0