Underbart

Nyss kommit hem från åkersjön, hade jättte trevligt och det var så himla kul och träffa brorsan igen, och alla andra!! det vart öl, massa skratt, och även lite tårar.


Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå ner till simons föräldrar tror jag:) puss



Bakisångest

usch vilken jobbig känsla, ångesten tar över haha :(

Kom hem typ 6 imorse, sen vaknade jag
10 så har inte sovit så mkt, och mår bajs. Idag ska vi till åkersjön med papaa en sväng å, hälsa på tobias som är där över helgen, eftersom han inte hälsar på oss får vi åka dit han är?! jaja. nu ska jag nog sova bort bakfyllan och ångesten. Hörs hej



DETTA SKULLE UPP IGÅR

Halloo

Idag har jag jobbat en sväng sen var jag i backen med moster kusiner och jonathan!! sen vsre middag hemma hos oss med momma och moffa moster osv, och nu sitter jag hos nadia med brudarna och dricker lite, sen blire utgång för mig och nadia för dom andra är så tråkii vettuu :)


https://cdn1.cdnme.se/2584762/6-3/pic_51573dfde087c3489520e97f.jpg" class="image">


Lördag

Igår blv det middag hos nadia! Mycket trevligt, när jag kom hem slocknade jag direkt och har sovit såå braa, inte sovit i min egna säng på evigheter känns det som.

nu sitter jag iaf och äter frukost ska snart åka och jobba en sväng!!


Finväreee

Sitter på baksidan och har lite kvalitetstid med la familia :)


Glad påsk

Oj hejj!! har inte bloggat så mkt..

Nu är det iaf påsk!! Vart utgång igår, jävligt roligt vare!! Såg ju de vet du, som var så jävla bra haha! Träffade massa folk osv, skön kvälll :)

Ikväll ska jag bara tare lugnt för jag jobbar en sväng imorn på morgonen sen ska familia åka skidor/snowboard :D Sen middag och utgång efter det ;)



oppaaa

snart kommer sandra hit och då ska vi göra våfflor!   åt våfflor igår också men tror fan det är våffeldagen idag? 
satt man får väl offra sig en dag till ;) 
 
hoppas veckan går snabbt för jag vill bara ha heelg igen ;d  och påsk äre också,  min storebror kommer hem, inte träffat han sen yran?!    mina kusiner och moster kommer hem,  kompisar kommer hem,  underbart! :D
 
 
 

en bild på mig och danni från åre! 

Åre!!

Fyyyfan va kul vi har haft detta dygn, vi kidnappade emma, åkte till åre, hon visste ingenting förns vi var utanför holiday club då fick hon ta av sig ögonbindeln och vi berättade planerna för dagen/kvällen!
Vi checkade in på hotellet, sen tog vi bergsbanan till fjällgården och var på afterskin där, jävlar vilket röj haha! Trror alla fick i sig lite för mkt alkohol för vägen tillbaka till hotellet var inte lätt haha! Vi ramlade säkert 20 gånger var typ haha! sen på kvällen blev det middag (som emma missade för hon hade däckat)! sen åkte vi på bygget och röjde ännu mer!

Här kommer massa bilder, säkert i oordning menmen!


Torsdag

idag gick jag och mötte en hemkommen emma på tågstationen!! Så gick vi och åt kinamat till lunch, galet gott! så snackade vi massa skit sen gick vi på stan en sväng! Näe jag kom hem försökte jag somna men vart inte mycket sömn för det plingade i tlfn jäveln hela tiden -.- så det var bara att kliva upp! Nu har jag massa för mig, hörs imorn eller nåt liknande!


yesterday

jag och simon slog på stort igår, ost&kex och vin blev det sådär på kvällskvisten, hohi. mycket mys!


matkooma

Har precis kommit hem från momma&moffa, vi har varit där på middag för moffa fyller år! Så nu har man tryckt i sig mat för en hel vecka känns det som.. kmr somna dirrr typ!

Tog inga bilder på maten dock för jag var så hungrig... Men cliff tog jag dock kort på som vanligt ;)


Söndag

Är hemma en snabbis och ska duscha och byta om osv sen ska jag ner till simon igen och sova där!


Här kmr lite dåliga bilder på mitt nya hår.. Kommer bättre snart säkert!


Lärdag

Kom precis hem från simon, vi sov där inatt och idag har vi bara hängt hela dagen, lagat mat, dom var typ på fyllan så har bara skrattat hela dagen haha!

Här kommer lite bilder från både igår och idag, igår vare fest på korsta 210 ;)


Bästa

Sandra håller på att ta ut mitt löshår nu sen ska jag färga det och sätta i det nya :D


torsdag

hallooo,
idag efter jobbet tog jag en rök med mimmi sen åkte jag hem och sov, nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på att baka en kladdkaka, har varit så cp sugen på det flera dagar nu känns det som! så det kanske jag gör.   ikväll vet jag ej vad jag ska göra!  kanske bara blir hemma. imorn äre iaf fredag igen och jag längtar :d
har inga planer för helgen men känns inte som jag vill göra nåt spec heller, måste spara pengar till nästa helg så kanske bara blir i lit :) 







haha snyggaaa 
 
 
 
 
 
 

Matlagning

Kunde ha blivit hur gott som helst meeeen jag locket på saltkaret lossnade när jag hällde och vips så var halva saltkaret i maten.... :( Försökte få bort så mkt som möjligt men det smakar ändå skit. Jag som var så huungrig :(


Träningsvärk

Det var inte igår!


Har så jävla ont i benen, kan inte ens sitta på toan. Och när jag väl satt mig så tar jag mig knappt upp!
Skönt att börja tränat igen iaf, ska ha sån jävla tight kropp till sommarn alltsaaa!! mums
Kommer ju typ vilja vika ut mig för jag kmr va så tight ;)



Tisdag

Idag åkte jag hem direkt efter jobbet fast jag var egentligen tvungen och gå på körskolan men jag var så jävla tröött, somnde på jobbet idag, en gång typ gåendes, nästa gång sittandes då vart det en liten 5 minutare;)
När jag kom hem sov jag 3 timmar och nu funderar jag på att städa så mamma kan sätta i mitt nya hår :D


Måndag

Sorry för noll uppdatering i helgen men har varit hos simon hela helgen so that's why!

I fredags var jag hos mimmi på födelsedags middag och sen blev det krogen! Trevlig kväll, sen åkte jag hem till simon och sov, lördagen var jag och simon hos hans föräldrar och åt plankstek, galet gott :D sen blev det lite mer fest sen sova! Igår var jag hos han hela långa dagen sen åkte jag till nadia en sväng sen åkte jag hem och sov!



Pics


Typiskt

Traskade ner till bussen, och den kom aldrig , självklart varen inställd idag, en helt vanlig dag? Jahapp
Så det var bara och traska hem igen, och nu sitter jag på golvet i hallen.. Tog mig inte längre.

Har en stukad fot och går i 10 cm klackar om inte mer, inte så skönt faktiskt! Men ingen har ju tvingat i mig skorna dock


New in


Underbart väder

Såna här gåner kan jag gilla vintern!
Cliff hade kul, och fick springa av sig massa damp, haha :)



Lunch

Gottigotttt


Smoothie och stekt ägg på mackaa


Frulle

Sitter och trycker i min frukost för tillfället. Bästa måltiden på dagen, lätt!

Ska snart åka iväg på jobbet, får åka bil idag, lovely!

Ha en bra torsdag allesammans ;*



Suck

Suttit hela jävla dagen på den där körskolan men inte vart jag nå klokare av det, det gick bara sämre och sämre!

Nu är jag iaf hemma, har en hemmagjord pizza i ugnen till middag och en nygjord smoothie till kvällsfika! Mums


Måndag

Idag blev det en hel dag i stan. Som det kmr bli hela veckan typ. Sitter på körskolan och nööötar ihjäl hela tiden.. Jääävligt nära nu. Får se hur det går hehe:)

Nu sitter jag och fikar lite, ska kanske ner till simon sen om det inte blir försent. Pusspuss


Godnatt

Filmen var fan skit hemsk/sorlig, grät mig igenom filmen typ haha, men bra var den!! Gjorde mig en hallon/mango smoothie till också, älskade söndagar!

Nu ska ja iaf sussa, hoppas jag kan sova iaf! pussar


Söndag

Igår var vi på ferre hos fredde, jag var rätt nykter och sviin trött så jag och simon gick hem typ 12 :p sov där inatt och har varit där hela dagen och kikat på film. Kom precis ut ur duschen och nu ligger jag hemma i min säng och tittar på "the impossible" Förbereder mig inför en massa gråt, har hört att den är skit sorlig.




Haha fula :)))


Helghelghelg

Igår var jag med grabbarna hemna hos kim, sen drog vi på krogen en sväng sen tillbaka till kim och spårade lite haha sen somnade alla och 3 timmar senare gick typ jag och simpa upp och lagade wook till alla! :) Ikväll tror jag vi skulle till fredde på lite inflyttningsfest här i lit :) Blir säkert sköj


RSS 2.0