Med sandra

Tittar på soa med bästa vännen min :)
image description

vrålåk

sandras nya vrålåk som vi spenderar vår tid i mest just nu ;)




söndag

sitter hemma hos sandra nu och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska vi dra till häggenås en sväng och hälsa på peter!   sitter också och funderar på om jag ska dra på peace and love, en dag med bil skjuts dit och sen hem på natten, eller om jag ska åka på gatufesten..  lilla beslutsångesten..






igår var jag på bilbingo i häggenås också, sist jag var på det så lovade jag mig själv att aldrig göra om det för det är bara ett jävla skit spel.. men nu var vi där ändå igår och jag lovade mig själv samma sak då!   fan haha man blir ju bara frustrerad och slösar pengar..








Sömnlös

Ikväll har jag och sandra haft lite soa maraton, älskar den där jävla serien men blir typ fuckad i huvudet av den haha drömmer att jag är med där och vill typ skjuta folk, crazyy..  nu kan jag iaf inte sova, funderade fan på att ta en långpromenad men kl är snart 3 så tvekis, blir bar attackerad av fladdermöss såhär sent dom dras till mitt blonda hår typ...
Pics!   
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Opppaa

Hejjjjj !  Fan va länge sen vaa :) har inte orken att blogga från mobilen det är därför :)  lever iaf som arbetslös nu, haha gött som fan ;)  än så länge iaf, ska ta och leta nåt jobb snart!
Här kmr lite piics (blandat)
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

måndag

det är helt sjukt att jag tar studenten på fredag, haha kan inte förstå det.
är dock jätte ledsen över betygen.... önskar jag inte var så jävla lat.
sitter hemma hos sandra nu medans hon städar sitt rum, sen ska vi väl åka ner till mig så jag får städa mitt rum också, hehe.
ikväll får jag se vad som händer!   lever antagligen inte efter den här veckan det är en sak som är säker, var full hela förra veckan och lär vara det denna vecka med (y)

RSS 2.0